Folkeligt Folkeparti i Folketinget

Der blev idag afholdt generalforsamlig i Folkeligt Folkeparti i anledningen af Foghs åbningstale.

Partiets top er blevet enig om, at det nok er for sent at stille op til valg denne gang. Vi har ellers kopieret over 6 valgplakater, men de dækker kun Hundelev Hovedgade og vi mener ikke det er nok til at komme ordentligt ud. Det blev vedtaget at trække dem fra i budgettet som Tabt Arbejdsfortjeneste.

Vi er samtidig af den overbevisning, at Fogh ikke kan være bekendt at vælge den 8 februar, da Dronningen og Henrik skulle ha været i Mexico. Vi mener man bør tage hensyn til den slags.

Til generalforsamlingen i Folkeligt Folkeparti blev serveret Gule Ærter, hvorfor de kommende blogs-indlæg vil blive skrevet fra et privat toilet på Erik menveds Vej i Ribe. Efter den omgang ærter mener partiet ikke at vi er rustet til kampen og udsætter vores deltagelse i kampen i 4 år.

Beslutningen blev enstemmingt vedtaget, da der kun mødte en enkelt op til dagens møde.

Valget vil blive fulgt her på siden.

Måske kan du også lide disse

1 comment

  1. Jeg blev først meget glad og lidt rørt over, at Hundelev på ingen måde blev forbigået under planlægningen af jeres seneste valgkampagne, men senere ked af det, da jeg erfarede, at kampagnen var aflyst. Jeg kender udemærket den lille by Hundelev, da jeg selv er født et par markslængder uden for den. Set i lyset af dette kendskab kunne jeg godt forestille mig, at det ville ha´ være et flot syn med de 6 plakater, side om side i byen, så det nærmest ville se ud som om, at der kun var én kæmpeplakat, med mindre nogle af plakaterne skulle pladseres lidt udenfor byen også.

    Nu er der jo snart kommunalvalg, og så var det jeg tænkte om ikke I(du) skulle overveje at udøve jeres(dit) politiske arbejde i kommunalt regi.
    Jeg er til disposition, hvis I(du) skullen få brug for en kandidat i vores kommune. Jeg tror selv, at jeg har meget at byde på, og jeg skal nok påtage mig at fjerne samtlige plakater i Hundelev efter valget, hvis partiet igen skulle ha´ betænkt byen med sådanne. Jeg kommer alligevel forbi engang imellem, da jeg nu bor i en naboby til Hundelev.
    Jeg har dog lidt betænkeligheder m.h.t. at spise gule ærter. Hvis det strider mod jeres(din) politiske holdning, at mit personlige velbehag går ret meget i minus under indtagelse af denne substads, er det måske bedre, at jeg bliver løsgænger.

    Hilsen HJ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.