Brian og kammeradvokaten lyver


TV2-salget er udskudt. Ifølge Kulturministreren og kammeradvokatens ord, er det udsikkerheden i forbindelse med retsager der får dem til at udskyde et salg. Der står i en nylig rapport, at de “ikke var bekendt med retsagerne før 2005”.
Det er langt ude, for det betyder, at kulturminister Brian Mikkelsen ikke engang har kunnet stave sig igennem sit eget udbudsmateriale, udsendt 28 oktober 2004, hvor han skriver “potentielle købere bør være opmærksomme på (…) at der er verserende retsager mod den danske stat”.
I samme udbudsmateriale står også at “ministeriet (…) vil give yderligere information, som vil give potentielle købere mulighed for at foretage egne undersøgelser af ricisi”.’

Det står i absolut modstrid til den udtalelse der netop er fremkommet og beviser endnu engang, at Brian Mikkelsen på den post er landsskadelig virksomhed.

Sælg nu TV2 – og gør det til højest bydende.
Dem der vil byde mest har også råd til at drive det videre, og p.t. ser jeg ingen sorte får blandt dem der har meldt sig.
Men intet salg uden Brian ude i kulden – det er utroligt at Anders Fogh ikke stopper den vittighed inden han selv mister troværdigheden.

Måske kan du også lide disse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.